Krijg grip op kwaliteitsindicatoren

Niets is zo belangrijk voor ziekenhuizen als kwaliteit van zorg monitoren en verbeteren. Maar kwaliteitsindicatoren in kaart brengen kost tijd. Bovendien heeft elke organisatie andere behoeften als het gaat om die indicatoren. DataScope helpt ziekenhuizen de juiste informatie te verzamelen en analyseren. Sturen op kwaliteit was nog nooit zo simpel.

Wat is DataScope?

Met het databeheersysteem DataScope is het makkelijker dan ooit om kwaliteitsindicatoren in beeld te brengen. Het programma ondersteunt bij indicatoren van IGJ, ZINL, VMS en Soncos én maakt het mogelijk om eigen indicatoren te monitoren. Door het inzichtelijk krijgen van deze belangrijke informatie te automatiseren, maakt InfoReports het proces van rapporteren simpel.

De voordelen van DataScope

Datascope heeft een open opzet. Alle broncode is toegankelijk voor onze klanten, zodat ze zelf kunnen uitbouwen op basis van onze software.

De systemen van Datascope worden dagelijks ververst.

DataScope bestaat uit een standaard aantal modules en een klantspecifiek deel. Daardoor kun je gemakkelijk sturen op data die voor jouw organisatie belangrijk is en het programma eigen maken.

Datascope is altijd up-to-date. Het programma wordt continu bijgewerkt om actueel te blijven.

InfoReports: je IT-partner in de zorg

InfoReports is niet zomaar een club techneuten. We hebben ruime ervaring in de IT én de wereld van ziekenhuizen en klinieken. DataScope is ontwikkeld in afstemming met meerdere ziekenhuizen. Dankzij die uitgebreide kennis van kwaliteitsindicatoren voor de zorg sluit DataScope perfect aan op de dagelijkse praktijk in je organisatie.

We zijn bovendien kleinschalig. Dat betekent dat Inforeports flexibel is. Aanpassen van onze software, sparren over nieuwe mogelijkheden, hulp bij technische problemen: het kan allemaal in een handomdraai. Bovendien geloven we niet in het wiel opnieuw uitvinden. Ziekenhuizen onderling kunnen veel van elkaar leren en dat maken we graag mogelijk.

Zorgstuur: het volledige pakket van InfoReports

De zorgsector is complex. Inforeports helpt ziekenhuizen om intern te sturen op kwaliteit. Dat doen we met ons volledige softwarepakket Zorgstuur – een databeheersysteem dat bestaat uit drie modules:

InfoScope
een datawarehouse dat is ingericht op snel rapporteren.

Datascope
voor het in kaart brengen en rapporteren van kwaliteitsindicatoren voor de zorg.

Qualityscope
voor de structurering van informatiestromen.

Als klant bepaal je zelf welke diensten je afneemt, of dit nu het hele pakket is of een onderdeel ervan. Ook kun je de techniek zo aanpassen dat het aansluit op de behoefte in jouw organisatie. InfoReports kan daarin ondersteunen, maar je kunt er ook voor kiezen zelf voort te borduren op de broncode van onze techniek.

Benieuwd naar DataScope?

Nieuwsgierig geworden naar wat Inforeports voor je ziekenhuis of kliniek kan doen? Ga met ons in gesprek. Neem contact op via 085-0601357 (telefoon of WhatsApp), of per mail info@inforeports.nl.