DataScope

Krijg grip op kwaliteitsindicatoren met DataScope

Kwaliteit van de zorg monitoren is belangrijk voor ziekenhuizen. Maar kwaliteitsindicatoren in kaart brengen kost tijd. DataScope helpt ziekenhuizen de juiste informatie te verzamelen en analyseren. Sturen op kwaliteit was nog nooit zo simpel.

De voordelen van DataScope

Jouw indicatoren

DataScope bestaat uit een paar standaard modules en een klantspecifiek deel. Daardoor kun je gemakkelijk sturen op data die voor jouw organisatie belangrijk is.

Open over broncode

Inforeports is open en betrouwbaar. Alle broncode van DataScope en onze andere software is toegankelijk voor klanten. Zo kun jij voortborduren op wat wij hebben gebouwd.

Altijd actueel

DataScope wordt doorlopend bijgewerkt en ververst. Onze software is altijd actueel en de verzamelde data altijd de meest recente.

Waarom InfoReports?

Techneuten in de zorg

Wij begrijpen ziekenhuizen. Bij InfoReports werken techneuten met kennis van de zorg én de techniek die deze zorg helpt verbeteren. We analyseren wat er nu echt gevraagd wordt van ziekenhuizen en richten onze software daarop in.

Open over broncode

InfoReports is een kleine organisatie. Dat betekent dat we flexibel zijn. Zelf aanpassen van onze software, sparren over nieuwe mogelijkheden, hulp bij technische problemen: het kan allemaal in een handomdraai.

Altijd in ontwikkeling

Soncos, IGZ, Zorginstituut, NVSHA: allemaal vragen ze andere kwaliteitsindicatoren van ziekenhuizen. Daarnaast heeft elke organisatie specifieke wensen voor interne indicatoren. Door een brede selectie aan indicatoren te bieden in onze software, helpen we ziekenhuizen intern te sturen.

Leren van elkaar

InfoReports is open en compleet. Ziekenhuizen kunnen onderling veel van elkaar leren en dat maken we graag mogelijk. Hebben we iets ontwikkeld voor een ziekenhuis dat ook voor andere organisaties nuttig is? Dan delen we die kennis graag – in goed overleg.

Benieuwd of DataScope bij jou past?

We helpen je graag om meer grip te krijgen op data in je ziekenhuis of kliniek. Neem contact met ons op; we gaan graag met je in gesprek.
InfoReports is jouw IT-partner in de zorg.