Onze implementatie kenmerkt zich door een korte doorlooptijd. Al onze eigen systemen zijn eenvoudig onderhoudbaar, er wordt gebruik gemaakt van alle digitale bronnen voor de vulling van onze eigen software of maatwerk-software en is de informatie nog niet gedigitaliseerd, geen probleem! Hiervoor kunt u gebruik maken van onze invoerlijsten die bij de applicatie aanwezig zijn.

Onze applicatie, die gebouwd is met de standaardcomponenten van Microsoft heeft een eenvoudige aansluiting op de bestaande IT-infrastructuur en er wordt een “open source” beleid gehanteerd. In de praktijk betekent dit dat klanten van inforeports toegang krijgen tot de volledige broncode van de software waarop een licentie is verkregen: u kunt, als het ware, meekijken in onze keuken. De applicatie wordt meerdere malen per jaar bijgewerkt met herzieningen en aanvullingen. Op deze manier blijft alles actueel, werkt u met de nieuwste inzichten én met uw vertrouwde, persoonlijke dashboard.

Ons motto is: als iets elektronisch is opgeslagen, dan kunnen wij het verwerken.

Om met uw data aan de slag te kunnen gaan, beginnen we bij het begin: het ontsluiten van de data vanuit het bronsysteem. Daarna verwerken we het in ons zelf ontworpen lokale datamodel, de Operational DataStore (het ODS). In dit datamodel worden allerlei data, ofwel ziekenhuiseigen registraties, verzameld vanuit verschillende bronsystemen. Deze logische tussenlaag zorgt voor een consistente opbouw in de query’s waardoor de data uiteindelijk beschikbaar wordt voor diverse rapportages en kwaliteitsindicatoren.

Korte doorlooptijd, eenvoudig onderhoudbaar, alle aanwezige data binnen uw organisatie verwerkbaar in onze portal. Dit zijn slechts enkele kenmerken wat inforeports onderscheidend maakt.