QualityScope

Vind structuur in informatiestromen met QualityScope

In iedere organisatie is een helder beleid voor bedrijfsvoering noodzakelijk. Informatie moet daarvoor dagelijks op veel plekken beschikbaar zijn. Dat vraagt om structurering van informatiestromen. QualityScope helpt je die structuur te vinden en vasthouden.

Wat is QualityScope?

Qualityscope is een softwareprogramma dat organisaties ondersteunt in het structureren en beheren van informatiestromen rondom kwaliteitsverbetering en bedrijfsvoering.

Informatie moet binnen je organisatie op veel plekken voorhanden zijn. In de praktijk is een medewerker vaak veel tijd kwijt aan die informatie achterhalen. Met QualityScope is dat verleden tijd. QualityScope ontzorgt de diverse zorgprofessionals binnen een ziekenhuis: zowel de beleidondersteuners, de medisch specialisten en de bestuurders. Maar ook voor andere organisaties is QualityScope goed toepasbaar.

De voordelen van QualityScope

Medewerkers ontzorgd

Dankzij het overzichtelijke dashboard van QualityScope heeft iedereen in je organisatie met een paar muisklikken toegang tot de voor hen relevante informatie.

Alles op de agenda

QualityScope voegt belangrijke agendapunten automatisch toe aan je planning en licht de juiste personen in wanneer ze actie moeten ondernemen.

Overzichtelijke verslagen

QualityScope genereert verslagen die voldoen aan kwaliteitskaders voor interne en externe verantwoording.

Waarom InfoReports?

Techneuten in de zorg

Wij begrijpen ziekenhuizen. Bij InfoReports werken techneuten met kennis van de zorg én de techniek die deze zorg helpt verbeteren. We analyseren wat er nu echt gevraagd wordt van ziekenhuizen en richten onze software daarop in.

Open over broncode

InfoReports is een kleine organisatie. Dat betekent dat we flexibel zijn. Zelf aanpassen van onze software, sparren over nieuwe mogelijkheden, hulp bij technische problemen: het kan allemaal in een handomdraai.

Altijd in ontwikkeling

Soncos, IGZ, Zorginstituut, NVSHA: allemaal vragen ze andere kwaliteitsindicatoren van ziekenhuizen. Daarnaast heeft elke organisatie specifieke wensen voor interne indicatoren. Door een brede selectie aan indicatoren te bieden in onze software, helpen we ziekenhuizen intern te sturen.

Leren van elkaar

InfoReports is open en compleet. Ziekenhuizen kunnen onderling veel van elkaar leren en dat maken we graag mogelijk. Hebben we iets ontwikkeld voor een ziekenhuis dat ook voor andere organisaties nuttig is? Dan delen we die kennis graag – in goed overleg.

Benieuwd of QualityScope bij jou past?

We helpen je graag om meer grip te krijgen op data in je ziekenhuis of kliniek. Neem contact met ons op; we gaan graag met je in gesprek.
InfoReports is jouw IT-partner in de zorg.