Met zorgstuur biedt inforeports u dé totaaloplossing in één applicatie met een helder dashboard waarin u álle belangrijke stuurinformatie kunt vinden om de grip op uw organisatie te vergroten. Kwaliteit, financiën, personeel, productie: alles staat voor u overzichtelijk gepresenteerd!!

Zorgstuur is onze oplossing om de groei van gegevensverzameling om te zetten naar stuurinformatie. Een open source applicatie die er op gericht is u optimaal inzicht te geven in de stand van zaken binnen uw organisatie.

De applicatie bestaat uit drie modules: 

  • zorgstuur->kwaliteit 
  • zorgstuur->informatie
  • zorgstuur->grouper

Afhankelijk van de behoefte, wensen en doelstellingen binnen de organisatie kunt u één of meerdere modules af nemen van zorgstuur. Zo haalt u alleen in huis wat u daadwerkelijk gebruikt en kan de applicatie worden ingezet op diverse lagen binnenin uw organisatie om zo u te voorzien van de benodigde kwaliteits- en/of andere stuurinformatie.

Met deze applicatie is het mogelijk om maandelijks, maar ook wekelijks of zelfs dagelijks uw organisatie (bij) te sturen met de meest recente informatie die wordt gepresenteerd door een persoonlijk, helder, overzichtelijk dashboard. De applicatie wordt gevuld vanuit de Operational DataStore, het zorgstuur->ODS. Het ODS is een database, welke binnenshuis wordt geïmplementeerd, die ‘s nachts data uit de verschillende bronsystemen verzamelt. Via een gestandaardiseerd datamodel wordt deze data consistent en geschikt gemaakt voor verdere verwerking in zorgstuur.

Wilt u meer weten over zorgstuur of onze werkwijze, download onze brochure of neem contact op met ons.
Voor verschillende ziekenhuizen hebben wij zorgstuur of modules van zorgstuur mogen implementeren. Benieuwd wat we voor hen hebben kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij het logo van onderstaande ziekenhuizen.