De basisbehoefte van elke organisatie is tijdige, toegankelijke en goed beschikbare stuurinformatie. Met goede stuurinformatie krijgt u inzicht waar de organisatie nu staat, en beslissingen voor in de toekomst kunnen goed gefundeerd genomen worden.

Zorgstuur->informatie is een module van zorgstuur. Met deze module beschikt u dagelijks over de benodige basisinformatie, weergegeven in overzichtelijke KPI’s en rapportages in heldere dashboards waarmee u, met deze informatie, sturend door de organisatie gaat.

De rapportages en indicatoren die onder andere tot de informatieset behoren zijn:

  • Productie
  • Opbrengst
  • Onderhanden werk
  • OK
  • Apotheek
  • Personeel

Zorgstuur->informatie biedt specialisten, (staf)maatschappen, medische deskundigen, managers en ondersteunende afdelingen de gewenste stuurinformatie. Het is een gestandaardiseerd systeem wat in meerdere ziekenhuizen gebruikt wordt en u daardoor de mogelijkheid geeft om kennis en ervaring uit te wisselen met deze ziekenhuizen.

De informatie die verstrekt wordt bevat realtime daginformatie waarbij het, volgens het “drie-kliks” principe, mogelijk is om snel en eenvoudig de bijbehorende detailgegevens te raadplegen: de data waaruit de KPI of de rapportage is opgebouwd is direct beschikbaar! En als dit de vraag niet voldoende beantwoord, bestaat er ook de onbeperkte mogelijkheid voor het aanmaken van extra (ziekenhuiseigen) rapportages en dashboards.

Wilt u meer lezen over zorgstuur->informatie of onze werkwijze? Download dan onze brochure en/of neem contact op met ons. Voor diverse ziekenhuizen hebben wij zorgstuur->informatie mogen implementeren. Benieuwd wat we voor hen hebben kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij de logo's van de ziekenhuizen.