InfoScope

Een open datawarehouse voor ziekenhuizen

Een ziekenhuis kan veel leren van data. Met ons datawarehouse InfoScope krijg je grip op je organisatie. Biedt stuurinformatie overzichtelijk aan, beheer data uit verschillende bronnen en voer simpel analyses uit met InfoScope.

Wat is InfoScope?

InfoScope is een compleet en open datawarehouse dat speciaal is ontwikkeld voor ziekenhuizen. Het helpt je data verzamelen, beheren en analyseren.

De voordelen van InfoScope

Eénduidig

InfoScope is consequent in informatie aanbieden en overzichtelijk, ook voor de niet-techneut.

Aanpasbaar

Ieder ziekenhuis is anders. Daarom is InfoScope aanpasbaar aan de behoeften binnen jouw organisatie.

Inzichtelijk

Wij geloven in openheid en vertrouwen. Daarom zijn we open over de broncode die we schrijven. Zo kun jij voortborduren op wat wij hebben gebouwd.

Waarom InfoReports?

Techneuten in de zorg

Wij begrijpen ziekenhuizen. Bij InfoReports werken techneuten met kennis van de zorg én de techniek die deze zorg helpt verbeteren. We analyseren wat er nu echt gevraagd wordt van ziekenhuizen en richten onze software daarop in.

Open over broncode

InfoReports is een kleine organisatie. Dat betekent dat we flexibel zijn. Zelf aanpassen van onze software, sparren over nieuwe mogelijkheden, hulp bij technische problemen: het kan allemaal in een handomdraai.

Altijd in ontwikkeling

Soncos, IGZ, Zorginstituut, NVSHA: allemaal vragen ze andere kwaliteitsindicatoren van ziekenhuizen. Daarnaast heeft elke organisatie specifieke wensen voor interne indicatoren. Door een brede selectie aan indicatoren te bieden in onze software, helpen we ziekenhuizen intern te sturen.

Leren van elkaar

InfoReports is open en compleet. Ziekenhuizen kunnen onderling veel van elkaar leren en dat maken we graag mogelijk. Hebben we iets ontwikkeld voor een ziekenhuis dat ook voor andere organisaties nuttig is? Dan delen we die kennis graag – in goed overleg.

Benieuwd of InfoScope bij jou past?

We helpen je graag om meer grip te krijgen op data in je ziekenhuis of kliniek. Neem contact met ons op; we gaan graag met je in gesprek.
InfoReports is jouw IT-partner in de zorg.