Over ons

Inforeports: dé IT-specialist voor ziekenhuizen

Sinds 2005 helpt InfoReports ziekenhuizen grip krijgen op stuurinformatie. Dat doen we met de drie modules van ons softwarepakket Zorgstuur:

  • InfoScope – een open datawarehouse.
  • DataScope – hét programma voor overzicht in kwaliteitsindicatoren.
  • QualityScope – om structuur te krijgen in informatie rondom kwaliteit en bedrijfsvoering.

We leveren oplossingen die écht passen bij je organisatie. Dat kunnen wij dankzij onze uitgebreide kennis van zorgorganisaties én IT.

Techneuten in de zorg

InfoReports bestaat uit een hecht team van techneuten met affiniteit met de zorgsector. We werken pragmatisch, servicegericht en met een lach. We kiezen er bewust voor om een klein en flexibel bedrijf te zijn en te blijven. We hebben geen groot kantoor en vaste werkplek. Als het nodig is breiden we ons team op projectbasis uit.

Waarom kiezen voor InfoReports?

Leren van elkaar

We geloven niet in het wiel opnieuw uitvinden. Ziekenhuizen onderling kunnen veel van elkaar leren en dat maken we graag mogelijk. Hebben we iets ontwikkeld voor een ziekenhuis dat ook voor andere organisaties nuttig is? Dan delen we die kennis graag – in goed overleg.

Open over broncode

Inforeports is open en betrouwbaar. Alle broncode van DataScope en onze andere software is toegankelijk voor klanten. Zo kun jij voortborduren op wat wij hebben gebouwd.

Altijd in ontwikkeling

Soncos, IGZ, Zorginstituut: allemaal vragen ze andere kwaliteitsindicatoren van ziekenhuizen. Daarnaast heeft elke organisatie specifieke wensen voor interne indicatoren. Door een brede selectie aan indicatoren te bieden in onze software, helpen we ziekenhuizen intern te sturen. Onze systemen zijn we constant aan het optimaliseren om actueel te blijven.

Contact

We helpen je graag om meer grip te krijgen op data in je ziekenhuis of kliniek. Neem contact met ons op; we gaan graag met je in gesprek.
InfoReports is jouw IT-partner in de zorg.